Selecteer een pagina

Veelgestelde vragen:

Voor welke leeftijd is de aanhanger geschikt?

De kruip sluip aanhanger is geschikt voor jong en oud. Vanaf 4 jaar kunnen de kinderen er doorheen. Je zult zien dat ze zonder enige moeite door de aanhanger heen vliegen. Vaak willen de kinderen na een eerste keer direct nog een paar keer door de aanhanger.

Voor volwassen is het ook absoluut aan aanrader. Juist omdat niet iedereen dit durft word het extra leuk. Voordat volwassen er in gaan zie je vaak dat men elkaar uitdaagt om er allemaal doorheen te gaan. De ene deelnemer wil er na een eerste keer direct nog een keer doorheen. De andere deelnemer roept bij de uitgang direct. ‘Dit doe ik nooit meer’. Dit maakt allemaal extra hilarische en gespreksstof waar men nog een tijdje over napraat. 🙂

Hoeveel kinderen/volwassenen kunnen per uur gebruik maken van de aanhanger

De capaciteit van de aanhanger hangt van de afmetingen van de deelnemer 🙂 . Kinderen kunnen er binnen 1 minuten door heen zijn. Volwassen doen er gemiddeld 2 minuten over. De aanhanger kan gemiddeld 6 kinderen/volwassenen per keer kwijt. Per uur kunnen er dus tussen de 180 en 360 deelnemer door de aanhanger. Dit speelobject doet wat betreft de capaciteit daarom beslist niet onder aan een springkussen. De ervaring leert dat de deelnemers na een eerste keer vaak nog vaker wil gaan. Of mogelijk een persoonlijke record (tijd) wil neerzetten.

Is begeleiding nodig?

Net als bijvoorbeeld een springkussen is begeleiding gewenst. Mocht een deelnemer niet verder durven dan kan er snel ingegrepen worden. De werking van de aanhanger is niet complex, Iedereen zal in 1 oogopslag zien hoe de aanhanger werkt en op welke manier de nooddeuren geopend kunnen worden.

Mag ik deze aanhanger rijden met een standaard rijbewijs B

Ja, met de juiste auto mag je deze aanhanger met een rijbewijs B rijden. De auto moet minimaal 1000 kg geremd kunnen trekken. De kar en auto (incl laadvermogen) mogen samen niet meer wegen dan 3500 kg. Op www.rdw.nl kan heel makkelijk gecontroleerd worden hoeveel kilo jouw auto mag trekken.

Wat als ik niet meer verder durf of vast komt te zitten?

De aanhanger is ontworpen op volwassenen. De gangen hebben een formaat van 50cm bij 50cm. Neemt echter niet weg dat het spannend kan zijn. De aanhanger heeft 2 grote nooduitgangen. 1 aan de achterkant en 1 aan de zijkant. Deze nooduitgang kan zeer gemakkelijk geopend worden. Via deze nooduitgangen zijn alle plekken in de kar te bereikbaar. De deuren moeten open staan wanneer er iemand zich in de aanhanger bevindt. De kar is 100% veilig!

Moet ik de kar met een auto op de gewenste locatie zetten?

Het gewicht van de kar ligt rond de 1000 kg. Wij adviseren daarom om de kar met aan auto op de gewenst locatie te zetten. Duwen kan, minimaal 4 personen is dan wel gewenst.

verhuren jullie nog meer leuke dingen?

Jazeker, wij beschikken ook over Archery tag Materialen en Lasergame geweren. Alle materialen kunnen natuurlijk in 1 keer opgehaald worden en worden teruggebracht.